donderdag 8 november 2012

OOTD doves, ducks & eagles.

            'MANDARIJN EEND BLAUW'Vandaag was het weer eens tijd voor de grote 'winterschoonmaak' @ La Neuvieme Paris. de nieuwe collectie 2013 kan elk moment binnen komen, en dus maakte we de winkel helemaal weer winterklaar!


en toen ontdekte ik DIT!
     

de ACNE CLEMENTINE DOVE BLUE trui! ik vind de naam wel een beetje gek. want 'clementine' dat zijn geloof ik mandarijntjes, en dove dat is een duif. maar een 'mandarijn duif'...? Dat bestaat dus helemaal niet! ik besluit deze trui vanaf nu af aan dan ook maar 'om te dopen' tot 'MANDARIJN EEND BLAUW'. ja, veel logischer. want die bestaan namelijk wel! als je ook zo benieuwd bent naar hoe een mandarijneend eruit ziet? klik dan hier op. je zult er geen spijt van hebben :)


om de hele kinderboerderij compleet te maken, droeg ik er deze oorbelletjes bij. Ze zijn van 'Chorpus Christy'. een superleuk sieradenmerkje uit Parijs. als jullie het leuk vinden om hier eens een langer artikel over te lezen, laat dan een berichtje achter! 
het zijn 2 gouden adelaars die een beetje broeden op een ei van aquamarijn. Voor zover ik weet hebben ze helaas nog geen naam, en dat vind ik een beetje zielig, dus... heeft iemand suggesties?


        


hebben jullie trouwens al iets gehoord over een nieuwe pluisjes trend? 
op de foto kun je het misschien niet zo heel goed zien, maar als je de trui van dichtbij goed bekijkt,
dan zie je dat hij helemaal onder de pluisjes zit. ik weet niet of het een officieel Nederlands woord is, maar ik noem ze 'pillen'. van die kleine bolletjes die op je trui gaan hangen als je hem vaak gedragen hebt. maar deze trui heeft ze al op voorhand! met opzet dus. het is een beetje gek, maar ik vind dat het er eigenlijk best leuk uit ziet! wat vinden jullie? ik heb trouwens ook nog bij geen enkel ander merk voor bij zien komen!


toen we de tui binnen kregen, dachten we eerst dat het een foutje was! dat er perongelijk een versleten trui uit de collecties van jaren geleden tussen de bestelling was beland. we waren zelfs van plan om ze eraf te halen met zo'n speciaal machientje. gelukkig maar ontbrak het ons aan zo'n speciaal machientje, en trad het koude winterweer toe. toen we besloten om hem dan toch maar gewoons eens aan te doen, zagen we dat het eigenlijk juist super leuk is! vroeger was ik altijd een soort van allergisch voor deze pillen, maar daar ben ik nu gelukkig helemaal van genezen! ik heb er echter wel een nieuw kwaaltje aan overgehouden... een overheersende gedachte in mijn hoofd: 

HEBBEN HEBBEN HEBBEN! 

dit was dan mijn eerste 'outfit of the day' !
al je op de hoogte wilt blijven van al die andere spectaculaire dingen die ik nog moet verzinnen,
volg dan mijn blog! vind ik leuk :)

au revoir,
lailaps: acne trui koste €190,- euro
oorbellen €150,- euro

10 opmerkingen:

 1. Reacties
  1. mercii! wat heb je een mooie blog! zullen we elkaar volgen? of nouja, eigenlijk volg ik je al :)

   Verwijderen
 2. Wat een mooie trui, en die oorbellen wauw! Die eerste twee foto's vind ik ook erg leuk (:

  Xoxo

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dankje wel! ik ben nog een beetje aan het uitzoeken hoe dat allemaal werkt met fotoshop enzo.. ik ben opzoek naar een manier om een foto te spiegelen, dus dat je de foto 2 keer, maar dan gespiegeld ziet, op een online progamma. heb jij misschien tips?
   liefs

   Verwijderen
 3. mooie trui, het angora stofje komt inderdaad helemaal in, zelf vind ik het niet zó dat daarna al mijn kleren onder de pluisjes zitten, haha!
  ik denk dat de naam van de trui bedoeld is als mandarijn eend. dit dier bestaat namelijk wel (en zijn ook nog heel schattig, haha)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. he lisanne! ik heb er ook altijd een hekel aan, al die pluisjes. Maar gelukkig heb ik daar bij deze trui geen last van, ze blijven er gewoon aanhangen! gek he! leuk dat je reageert op mijn blog. ik ben nog maar net begonnen, dus van elke reactie raak ik helemaal hondsdolenthausiast! :) hihihi, ik hoop dat je me wilt blijven volgen!
   liefs, laila

   Verwijderen
 4. Wat een leuke post zeg! Je schrijft heel erg leuk.
  Ik vind de trui ook super mooi, de kleur, de stof... echt prachtig.
  De mandarijneend is trouwens wel een mooie vogel haha :P

  Keep on blogging!!
  xoxo The Daily Fashion Drug

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. he jullie twee!
   bedankt voor het compliment! ik heb deze blog nog niet eens een week, maar ik vind het zo ontzettend leuk om te doen. vooral de reacties die ik krijg. dat er gewoon iemand is (buiten mijn zusje en klasgenootjes :) ) die mijn berichtjes over vreemde vogels leest, dat vind ik zo vet! dankjewel!
   hihihi!

   liefs, laila

   Verwijderen
 5. Hey meis!!

  Mooie post!!! En ik vind je trui echt prachtig! De kleur! <3

  Liefsss, Farah

  www.formulafarah.com

  BeantwoordenVerwijderen

naam:
bericht: